Cégbemutatás


Az InterPC-networking Kft. – egy 1989-ben alapított elektronikai Kft-ből a HumanSoft-ból kiválva jött létre 1995-ben, azzal a céllal, hogy az informatikai piac felhasználói igényeit, minél hatékonyabban, rugalmasabban és költséghatékonyan tudja kiszolgálni.
Az ország területén több olyan céggel és egyéni vállalkozóval állunk kapcsolatban, akikkel közösen közreműködünk egy-egy nagyobb projekt lebonyolításában.

Alkalmazásfejlesztésekben olyan munkatársakat mondhatunk magunkénak, akik
már számos helyen – belföldön és külföldön (Ausztria, Svájc, Svédország) is – bizonyítottak.

Tapasztalt szakembereink több mint 20 éve teszik a munkájukat, partnereink és ügyfeleink megelégedésére.

Nem hisszük, hogy lehetne olyan kérdés, amelyre ne tudnánk megoldást szállítani, konzultálni róla vagy fontos döntések meghozásában segíteni.

A Cég, a megalakulás után a COMPAQ (USA) szerződéses viszonteladója, a Packard Bell (USA), NEC Pc-k márkaképviselője, a Novell NetWare hálózati operációs rendszerének feljogosított viszonteladója, a Microsoft termékek viszonteladója.
Korábban két, meghatározó termékcsalád disztribútora volt az interPC Networking Kft. Közvetlenül importáltuk az Artisoft (USA) hálózati Peer-to_Peer operációs rendszerét, a LANtastic-ot és a SURECOM (ROC) LAN adaptereit és hálózati eszközeit.

A felhasználók igényei szerint, valamint a hálózati szoftverek választékának bővülésével a mi kínálatunk is folyamatosan bővült.
A cég maga is készített PC-t, melyet Anonym PC néven forgalmazott. Nemcsak kész berendezéseket, hanem PC-s kiegészítő berendezéseket forgalmazunk. Nyomtatók, modemek, multimédiás eszközök, chipkártya- és laserkártya-olvasó/író berendezések mind megtalálhatók a kínálatban.

1997: ehhez az évhez kötődik két új ágazat beindítása is. Az egyik (software ágazat) keretében egyedi fejlesztésű Internetre épülő rendszerek mellett különböző intelligens chipkártyákra és a LaserCard optikai memória kártyára alapozva egyedi kivitelezésű azonosító és személyi adatbázisú komplex rendszerekkel foglalkoztunk. A másik terület az oktatás, ahol egyéves, kezdő és haladó számítógépes tanfolyamokat szerveztünk.

Az oktatási ágazat országos méretűvé fejlődött, amely tevékenységre egy önálló Kft-t hoztunk létre. Az interPC-networking Kft. továbbra is – az eredeti célkitűzések miatt – csak a számítástechnikával és rendszer szintű megoldásokkal foglalkozik, az oktatás végül levált az anyacégről.

Cégünk 2001 júliusában sikeresen megszerezte az ISO9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szerinti minősítést.

Cégünk fő tevékenységi területe az IBM kompatibilis személyi számítógépekhez, illetve Microsoft szoftverekhez kapcsolódik.
Az egyik fontos terület a Helyi Hálózat (LAN), amelyhez – a “Mindent egy szállítótól!” elve alapján – teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani.

Ez a következőkből tevődik össze:

 • Rendszertervezés
 • Számítógépes hálózat tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • Hálózat aktív és passzív elemeinek szállítása, installációja
 • Réz vezetékes hálózatok tervezése, kivitelezése
 • Optikai hálózatok tervezése, kivitelezése
 • Szerverek, munkaállomások szállítása, installációja
 • Rendszer programok installációja, szaktanácsadás, probléma megoldás
 • Hálózatok, eszközök garanciális időn belüli és azon túli szervizelése
 • IP alapú megfigyelő rendszerek telepítése és installációja
 • DSC, Inim és más riasztó berendezések telepítése
 • Rendszeres hibamegelőző karbantartás, és rendszerfelügyelet 4, 24, valamint 48 órás reagálási idővel
 • Oktatás, betanítás

Az interPC Networking Kft az IVSZ tagja.

Mindenkinek meg van a saját ritmusa, stílusa, munkája. Mi ezekhez szeretnénk a hátteret biztosítani, lehetőség szerint észrevétlenül, hogy Ön, igen Ön, csak egy valamire tudjon koncentrálni: az üzletre!

Igen, ezek mind mi vagyunk!

Az interPC-Networking Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám : 01-09-462416

Adószám: 12064407-2-42

Székhely: 1164 Budapest, Cica u. 9/B.

Telefon: 06-1-383-2133

Mobil: 06-20-931-4621, 06-20-935-3472